Местоположение

Вила Феба е построена през 1995 г. и се намира в курорта Св. Константин и Елена, който е първият Черноморски курорт в България. Разположена е на около 200 метра от плажната ивица и на около 300 метра от Гранд хотел Варна. Има уредена инфраструктура с търговски обекти за стоки от първа необходимост. Удобен транспор до Варна и близките курортни комплекси (Златни пясъци, Албена, Слънчев ден, Евксиновград и др.).

Удостоверение за категоризация № 969/02.06.2015г., за категоризация на обекта 3 звезди.

Карта на местоположението на вила Феба

Св. Св. Константин и Елена

Курорта Св. Св. Константин и Елена е разположен на 10 км северо-източно от морската столица Варна и е чудесна комбинация от море, гори и лечебна минерална вода. Курорта съчетава древна история, екзотични характеристики и съвременност – всичко това в естествен природен парк с кипариси, лилии и смокинови дървета, тихи заливи, пясъчни плажове, разпръснати скали, които са рай за риболовците и водолазите.

…още за курорта…

Варна

Варна е третия по големина град в България, голям черноморски център, „лятната столица“ – разположен на източната граница на държавата, на 470 км от София. Населението на Варна е 375 000 жители. Съвременна Варна е най-голямото пристанище в България, областен център с богат
опит в областта на международния туризъм. Интересни обекти на территорията на града: Археологическия Музей, Етнографския Музей, Римските терми; Делфинарума; Планетариума; Морската градина; Фестивалния комплекс и др.

България

България е една от най-старите държави в Европа основана през 681 г. Разположена в сърцето на Балканския полуостров, тя се явява мост между Европа и Азия. Територията на държавата е 111 000 км2, населението е около 8 млн. човека. Северната граница е река Дунав, на изток – Черно море, на юг граничи с Турция и Гърция, а на запад с Македония и Сърбия. Болгария е парламентарна република.